Over ons

Happyhop is een online aanbieder van springkussens.

Werkwijze

Klanten vinden in onze webshop alleen de nieuwste, of populaire types van een product. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet, kenmerkt Happyhop zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem tracht Happyhop voor levering binnen 24-72 uur tegen scherpe prijzen.

Hoe kan ik op een veilige en makkelijke manier een bestelling plaatsen en deze betalen?

U kunt op de volgende manieren betalen:

  1. Betaling vooraf: (vermeld het ordernummer bij de betaling) Trendysales, ING 2758375, vanuit het buitenland IBAN NL45INGB0002758375 BIC code INGBNL2A.
  2. Ideal via SISOW (gecertificeerd volgens de CPSP-normen)
  3. Paypal uw betaling gaat via paypal naar Trendysales (Happyhop)

Welke producten biedt Happyhop aan?

Wij bieden een zeer uiteenlopend assortiment aan van Springkussens en overige Buitenspeelgoed.

Keurmerk 

Happyhop heeft het Qshops keurmerk Consumenten kunnen hierdoor betrouwbaar en veilig kopen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site wordt gevoerd. Alle bij Qshops.org aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan voorwaarden en volgen de gedragscode.

Waar kan ik met mijn opmerkingen, tips of klachten terecht?

Wij vinden jouw mening erg belangrijk en horen graag wat je van Happyhop vindt en hoe we onze website en dienstverlening misschien nog kunnen verbeteren. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres info@happyhop.nl of door een brief te sturen naar onderstaand adres:

Happyhop

Afdeling Customer Support
van Rechterenallee 36
7773 AN  Hardenberg
Nederland

Copyright © 2007-2017 Trendysales. Alle rechten voorbehouden.